Project Description

Vuosikumppanuus Kilpimaan kanssa säästää kiinteistöyhtiön aikaa ja vaivaa

Rovaseudun Markkinakiinteistöt valitsi viemärien huollossa kumppanikseen pohjoisten viemärijärjestelmien asiantuntijan. Kilpimaan ammattitaitoisen väen kanssa laadittu Viemäri-PTS ja sen toteuttamiseksi tehty viemärihuollon vuosisopimus on edullinen ja huoleton tapa pitää kiinteistöt kunnossa sekä ennakoida tulevat korjaustarpeet. Asiakkaan aikaa säästyy, kun huoltotoimien rutiinista huolehtii ammattilainen.

– Säästämme myös rahaa, koska työt suoritetaan suunnitelmallisesti, eikä hälytystöitä tarvitse tehdä. Sopimus myös helpottaa budjetointia, koska toimenpiteet on hinnoiteltu kiinteästi.

PTS:llä eli pitkän tähtäimen suunnitelmalla taataan rakennusten ja niiden käyttäjien terveys ja turvallisuus. Sen avulla kiinteistön omistaja ennaltaehkäisee mm. kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia sekä välttyy yllättäviltä kustannuksilta.

“Vuosisopimus Kilpimaan kanssa on helpottanut työtämme huomattavasti. Voimme jättää sovitut viemäreiden huollot ja korjaukset asiantuntevan porukan harteille. Saamme kattavat raportit kaikista toimenpiteistä ja Viemäri-PTS kertoo, milloin seuraavat huoltotoimenpiteet kannattaa toteuttaa.”

Mika Kansanniva, toimitusjohtaja, hpj, Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy

Katso myös muut referenssimme