PTS – huolettomia vuosia koko kiinteistökannalle

Toimiva viemärijärjestelmiä on kiinteistön kunnolle ensiarvoisen tärkeä. PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma auttaa pitämään jätevesi-, sadevesi-, sekä salaojaviemäreiden kunnosta huolta ennakoivasti ja pitkälle tulevaisuuteen.

PTS:ää laatiessa kannattaa turvautua viemärihuollon erikoisasiantuntijaan!

PTS on kiinteistöhuollon tiekartta jopa 10 vuodeksi

Hyvässä kiinteistönpidossa rakennusten kunto, sopivuus käyttötarkoitukseensa ja käyttäjien kokemukset tarkistetaan ja arvioidaan säännöllisesti. PTS tähtää rakennusten ja niiden käyttäjien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseen. Sen  avulla kiinteistön omistaja ennaltaehkäisee kosteusvaurioita ja mahdollisia muita viemäriin liittyviä ongelmia sekä välttyy yllättäviltä kustannuksilta.

PTS kannattaa tehdä koko kiinteistökannalle ammattitaitoisen tutkimuksen perusteella. Silloin huoltotoimet voi kohdistaa jokaisen kiinteistön tarpeen mukaisesti. PTS on kokonaiskuva kiinteistöjen kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

PTS kannattaa aina laatia yhdessä asiantuntijan kanssa.

Pohjoisten viemärijärjestelmien asiantuntija avuksesi

Kilpimaa on viemärijärjestelmien tutkimuksen ja huollon asiantuntija. Olemme putkistojen kuntotutkimuksiin sekä vesi- ja viemärihuoltoon erikoistunut yritys, jonka taustalla on 40 vuoden kokemus pohjoisista kiinteistöistä. Asiakkainamme on kuntia, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjä sekä asunto-osakeyhtiöitä.

Ota yhteyttä! Laaditaan kiinteistöillenne PTS, jonka perusteella suoritamme viemärijärjestelmien tarkastukset, kuntotutkimukset, huoltopuhdistukset ja perushuollot sovitun aikataulun mukaisesti.

Näin PTS rakennetaan

1. Kiinteistöjen viemärijärjestelmien tarkastus
Tarkastus antaa kokonaiskuvan kiinteistöjenne viemäreiden kunnosta. Tarkastuksen perusteella tehdään suunnitelma siitä, missä tarvitaan tarkempaa tutkimusta.

2. Kuntotutkimus
Asiantuntija tutkii tarkastuksen perusteella valittujen sovittujen kohteiden osalta kameralla kuvaten. Tutkimuksen tuloksena saatte tiedon huoltotarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

3. Huolto-ohjelma ja huoltopuhdistukset
Huolto-ohjelma kertoo, milloin ja miten huoltopuhdistukset kannattaa toteuttaa: missä tarvitaanvuosittaista, missä parin vuoden ja missä viiden vuoden välein tapahtuvaa puhdistusta.

PTS:n ylläpito on helppoa ja kustannustehokasta vuosikumppanuuden avulla

Kilpimaa Viemärihuolto Oy:n vuosisopimuspalvelu helpottaa suunnitelmallista kiinteistönpitoa. Suoritamme sovituissa kiinteistöissänne säännölliset viemärijärjestelmien huoltopuhdistukset sekä vesilukkojen, kaivojen ja pumppaamoiden perushuollot.

Vuosisopimusasiakkaat saavat myös kattavat raportit sovituista huoltotoimenpiteistä. Raporttimme sisältää valokuvat työvaiheista ja selvityksen tehdyistä töistä.

Käytössämme on korkealaatuiset huolto- ja tutkimuslaitteet sekä painehuuhtelu-/imuautokalusto. Osaava ja kokenut henkilöstömme palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla.

Lue lisää vuosihuoltopalvelusta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Valitse sinulle sopiva tapa ottaa yhteyttä – autamme sinua mielellämme.

OTA YHTEYTTÄ