Salaoja-PTS – huolettomia vuosia koko kiinteistökannalle

Toimiva salaojajärjestelmä on kiinteistön sisäilman terveydelle elintärkeä. PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma auttaa pitämään salaojien kunnosta huolta ennakoivasti ja pitkälle tulevaisuuteen.

Salaoja-PTS:ää laatiessa kannattaa turvautua salaojien erikoisasiantuntijaan!

PTS on kiinteistöhuollon tiekartta jopa 10 vuodeksi

Hyvä sisäilma edellyttää elinkaariajattelua. Erityisesti koulujen ja päiväkotien sisäilmasta huolehtiminen on valtakunnallisestikin kehittämisen kohteena.

Hyvässä kiinteistönpidossa rakennusten kunto, sopivuus käyttötarkoitukseensa ja käyttäjien kokemukset tarkistetaan ja arvioidaan säännöllisesti. Salaoja-PTS tähtää rakennusten ja niiden käyttäjien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseen. Sen avulla kiinteistön omistaja ennaltaehkäisee kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia sekä välttyy yllättäviltä kustannuksilta.

PTS kannattaa tehdä koko kiinteistökannalle ammattitaitoisen tutkimuksen perusteella. Silloin huoltotoimet voi kohdistaa jokaisen kiinteistön tarpeen mukaisesti. Salaoja-PTS on kokonaiskuva kiinteistöjen kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

PTS kannattaa aina laatia yhdessä asiantuntijan kanssa.

Pohjoisten salaojajärjestelmien asiantuntija avuksesi

Kilpimaa on salaojien tutkimuksen ja huollon asiantuntija. Olemme putkistojen kuntotutkimuksiin sekä vesi- ja viemärihuoltoon erikoistunut yritys, jonka taustalla on 40 vuoden kokemus pohjoisista kiinteistöistä. Asiakkainamme on kuntia, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjä sekä asunto- osakeyhtiöitä.

Ota yhteyttä! Laaditaan kiinteistöillenne PTS, jonka perusteella suoritamme salaojien tarkastukset, kuntotutkimukset, huoltopuhdistukset ja perushuollot sovitun aikataulun mukaisesti.

Näin Salaoja-PTS rakennetaan

1. Kiinteistöjen salaojien tarkastus
Tarkastus antaa kokonaiskuvan kiinteistöjenne salaojien kunnosta. Tarkastuksen perusteella tehdään suunnitelma siitä, missä tarvitaan tarkempaa tutkimusta.

2. Kuntotutkimus
Asiantuntija tutkii tarkastuksen perusteella valittujen kiinteistöjen salaojat kameralla kuvaten. Tutkimuksen tuloksena saatte tiedon huoltotarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista.

3. Huolto-ohjelma ja huoltopuhdistukset
Huolto-ohjelma kertoo, milloin ja miten salaojien huoltopuhdistukset kannattaa toteuttaa: missä tarvitaan vuosittaista, missä parin vuoden ja missä viiden vuoden välein tapahtuvaa puhdistusta.

PTS:n ylläpito on helppoa ja kustannustehokasta vuosikumppanuuden avulla

Kilpimaa Viemärihuolto Oy:n vuosisopimuspalvelu helpottaa suunnitelmallista kiinteistönpitoa. Suoritamme sovituissa kiinteistöissänne säännölliset viemärijärjestelmien huoltopuhdistukset sekä vesilukkojen, kaivojen ja pumppaamoiden perushuollot.

Vuosisopimusasiakkaat saavat myös kattavat raportit sovituista huoltotoimenpiteistä. Raporttimme sisältää valokuvat työvaiheista ja selvityksen tehdyistä töistä.

Käytössämme on korkealaatuiset huolto- ja tutkimuslaitteet sekä painehuuhtelu-/imuautokalusto. Osaava ja kokenut henkilöstömme palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla.

Lue lisää vuosihuoltopalvelusta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Valitse sinulle sopiva tapa ottaa yhteyttä – autamme sinua mielellämme.

OTA YHTEYTTÄ