Perushuoltopalvelut

Meiltä saat ammattitaitoiset viemärinaukaisut, kaivojen tyhjennykset, padotusventtiilien tarkastukset, pumppaamohuollot sekä imuautopalvelut.

Huoltotoimien jälkeen saat kattavan raportin tehdyistä töistä. Raporttimme sisältää myös valokuvat työvaiheista.

OTA YHTEYTTÄ

Höyrytys- ja sulatuspalvelut

Tarjoamme ketterää höyrytyspalvelua lumen ja jään poistamiseen. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja liikkuva kalustomme takaa kustannustehokkaan ratkaisun erilaisiin tarpeisiinne.

Pihojen tulviminen on usein myös helposti estettävissä. Jos tulvimista esiintyy vuosittain yhden tai useamman kaivon kohdalla, suosittelemme Kilpimaan ennakoivaa sulatusta.

Sulatamme mm. betoniraudat ennen valua, roudan, lumen ja jään sekä jäätyneet kaivot ja putket.

OTA YHTEYTTÄ

Tarkastukset

Tiedot kiinteistön kunnosta ajan tasalle!

Tarjoamme taloyhtiöille sekä palvelurakennuksille salaojien ja viemäreiden tarkastuksia, jotka tuottavat nopeasti tietoa järjestelmien nykytilanteesta. Tarkastuksen perusteella voidaan laatia kohteeseen huolto-ohjelma tai tutkimussuunnitelma.

LATAA ESITE

Paikannuspalvelut

Tarjoamme kattavat paikannuspalvelut kiinteistöjen ongelmien paikantamiseksi

Paikannamme:

  • sisä- ja ulkopuolisten viemäreiden sijainnit sekä syvyydet
  • mahdolliset vauriot putkilinjassa

Paikannustulokset voidaan piirtää olemassa oleviin piirroksiin ja/tai merkitsemällä sijainti esim. lattian tai maan pintaan

OTA YHTEYTTÄ

Savukoe

Teemme savukokeita, joilla paikannamme kiinteistön viemärijärjestelmien vuotokohdat. Kokeessa vaaratonta savua puhalletaan paineistetusti viemäriverkostoon. Savu purkautuu putkistosta paljastaen viemärilinjan avoimet päät ja muut vuotokohdat.

Vuotokohtien perusteella löydetään esimerkiksi kuivatusvesiliitokset, tarkastuskaivojen sijainnit, tuuletusviemäreiden toiminta ja mahdollisten hajuhaittojen lähde

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluista!

Valitse sinulle sopiva tapa ottaa yhteyttä – autamme sinua mielellämme.

OTA YHTEYTTÄ