Viemäreiden sukitus – jäätävä talviale omakotitaloihin!

Ennakoi viemäriremontti ajoissa ja hyödynnä viemäreiden sukituksen talviale -20%

Viemäriremontti kannattaa tehdä ajoissa. Ennakoimalla viemäriremontin tarpeen, säästät kustannuksissa. Ja vielä enemmän säästät, kun tartut Kilpimaan sukitustarjoukseen! Kilpimaalta saat alennusta 20% normaalihinnasta.

Huomioi myös, että voit vuodenvaihteessa hyödyntää kotitalousvähennyksen sekä kuntotutkimuksesta että sukituksesta. Tarjous on voimassa, kun tilaat työn ennen 31.10.2022.

Mikä on sukitus?

Sukitus-tekniikka on erinomainen menetelmä viemäriputkien korjaukseen ja kunnostukseen. Tekniikka sopii kaikille putkimateriaaleille mm. valurauta-, betoni- ja muoviviemäreille.

Sukitus aloitetaan viemärin puhdistuksella ja TV-kuvauksella. Puhdistuksen jälkeen polyesterisukka kyllästetään epoksilla. Epoksoitu sukka sujutetaan vanhan putken sisään paineilmakäyttöisillä erikoistyökaluilla.

Menetelmällä tehdään uusi itsekantava ja kova muoviputki vanhan putken sisälle ”vanhaa viemäriä” muottina käyttäen. Sukitustekniikka on myös nopea ja edullisempi kuin perinteinen viemäriremontti.

Miten pääset alkuun?

  1. Ota yhteyttä Kilpimaan asiantuntija Jani Posioon.
  2. Tilaa viemäreiden kuntotutkimus hintaan 1200 €/rakennus. Hinta sisältää alv 24% ja on vähennettävissä sataprosenttisesti verotuksessa
  3. Saat arvion viemäreiden tilasta sekä tarjouksen sukitusremontista
  4. Hyvitämme tutkimuksen hinnan kokonaisuudessaan, jos tutkimus johtaa sukitusremonttisopimukseen
  5. Tilaa viemäreiden sukitus ennen 31.10.2022! Saat normaalihinnasta 20% alennuksen.

Älä jätä viime tippaan! Nyt on Kilpimaalla sellainen tarjous, että ennakoimalla saat selvää säästöä. Tartu siis tarjoukseen ja ole yhteydessä Kilpimaan asiantuntijaan:

Jani Posio
040 197 3207
jani.posio@kilpimaa.com