Urakointi

Meiltä löydät kattavat urakointipalvelut putki- ja LVI-remontteihin sekä sukituksiin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Putkiremontti eli linjasaneeraus

Perinteinen putkiremontti eli linjasaneeraus on taloyhtiöiden suurimpia remontteja. Samassa yhteydessä käyttövesiputkien ja viemärien lisäksi uusitaan myös muuta talotekniikkaa, kuten ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmää ja märkätilat saavat uudet pinnat ja kalusteet. Käytännössä koko putkisto uusitaan sähköjärjestelmää myöten ja taloyhtiö siirtyy nykyaikaan.

Hyvä suunnitelma on kaiken A&O

Urakka kannattaa aina aloittaa huolellisella suunnittelulla. Suunnitelman avulla saavutetaan huomattavaa kustannussäästöä, koska samassa yhteydessä voidaan tehdä useampi korjausta vaativa toimenpide samanaikaisesti. Myös asukkaiden on helpompi ajoittaa omat remonttinsa putkiremontin yhteyteen, kuten vaikka keittiöremontin.

Putkiremontin kesto riippuu aina urakkakohteen koosta sekä tehtävistä toimenpiteistä. Kun otat avuksesi asiantuntijan, helpottuu ison remontin suunnittelu ja toteutus merkittävästi. Koska yksikään kohde ei ole samanlainen, tekee asiantuntijat kartoituksen, projektisuunnitelman aikatauluineen sekä antavat kustannusarvion. Remontti etenee vaiheittain ja remontin aikana pidetään työmaakatselmukset sovitusti.

Yleensä putkiremontin aikana asukkaat muuttavat pois 4-12 viikoksi riippuen kohteen suuruudesta ja miten remontti voidaan yhtiössä toteuttaa.

Sukitus

Viemärin sukitus on nopea ja edullinen vaihtoehto viemäriremonttiin. Vanhat viemärit saneerataan sukitusmenetelmällä, jolloin vanhan viemärin pinnalle tulee uusi kestävä ja tiivis pinta. Sukituksen myötä viemäreiden mahdolliset halkeamat ja reiät korjaantuvat ja putki vahvistuu kauttaaltaan uudenveroiseksi.

Lue lisää

LVI-urakointi

Saneeraus- ja uudisrakentamisen LVI-urakointia ammattitaidolla

Jokainen projekti vaatii hyvät kumppanit onnistuakseen. Teemme kokonaisvaltaista LVI-urakointia avaimet käteen -periaatteella tai yhteistyössä rakennus- ja korjausurakoitsijoiden kanssa.

Hyvä kumppani takaa, että projektit hoidetaan aikataulussa ja lopputulos on kiitettävä. Olipa kyseessä isompi tai pienempi LVI-urakka, teemme jokaisen työn huolella ja sovitusti.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous kohteeseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakointipalveluista!

Valitse sinulle sopiva tapa ottaa yhteyttä – autamme sinua mielellämme.

OTA YHTEYTTÄ